Groepsaccommodatie: NL-7783-15

SvP

Op korte afstand van de Duitse grens vindt u dit knusse vakantiehuis. Het is gelegen op een kleinschalig vakantiepark en het is van alle gemakken voorzien. Zowel het terras als het balkon zorgen ervoor dat u heerlijk kunt genieten van de omgeving. Het terras ligt op het zuiden, dus als de zon schijnt kunt u hier de hele dag genieten. De open haard in de woonkamer zorgt ervoor dat u ook met slechter weer aangenaam kunt verblijven.

Op het vakantiepark zijn verschillende faciliteiten te vinden zoals een binnen- en buitenzwembad. Na afloop van een lunch of heerlijk diner bij een van de horeca faciliteiten kan er met de hele familie gebowld worden. Voor kinderen is de overdekte speelplaats die is ingericht als jungle een echt speelparadijs. Vlakbij het vakantiehuis is een kleine kinderboerderij op het park.

Ontdek te mooie natuur van Overijssel en maak mooie wandelingen door bossen en landschappen. Vanuit het park kunt u direct het bos inlopen. Vanuit het huis in Gramsbergen zijn vele uitstapje mogelijk. Ga met de kinderen naar Plopsaland in Coevorden of attractiepark Slagharen. Breng een bezoek aan vestingstad Coevorden of maak een mooie stadswandeling door Hengelo. Steden als Emmen en Almelo zijn ook goed bereikbaar.  • Maximaal 6 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen