Groepsaccommodatie: NL-6429-01

SvP

Deze gezellige en karakteristieke groepswoning is knus en sfeervol ingericht. Op loopafstand ligt het gezellige centrum van Bergen.

De ouderwetse gezelligheid en de ruimte maken deze locatie tot een ideale groepswoning. Het interieur van de eetruimte en zithoek is ouderwets gezellig, terwijl alle kamers geheel zijn gemoderniseerd. In de erker kunt u heerlijk ontbijten. U komt binnen in de gemeenschappelijke ruimte waar u gezellig kunt tafelen en relaxen in de zithoek bij de televisie. In de aparte horecakeuken kunt u prima kokkerellen. Alle slaapkamers hebben een televisie en een eigen badkamer, waardoor er veel privacy is. De riante tuin ligt op het zuiden en is voorzien van terrasmeubelen.

De ruime groepsaccommodatie is ideaal gelegen te midden van prachtige oude beukenbomen en op loopafstand van het gezellige centrum van Bergen. Deze schitterende omgeving kenmerkt zich voornamelijk door bos- en duingebied. U kunt hier heerlijke wandelingen en fietstochten maken en genieten van de rust. Op slechts enkele kilometers ligt het prachtige zandstrand aan de Noordzeekust. Bezoek op vrijdagochtend eens de wereldberoemde kaasmarkt in Alkmaar, een echte aanrader.  • Maximaal 32 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • 3 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen