Groepsaccommodatie: NL-6340-01

SvP

Vakantiehuis Thuishaven in Heeg biedt talloze mogelijkheden voor een ideale watersportvakantie in Friesland! Een eigen haven met toegang tot het Heegermeer, de Fluessen, Woudsend en oneindig veel andere wateren. Een vakantieverblijf met alle comfort en luxe voor 12 personen (10 volwassen + 2 kinderen).

Rustig gelegen net buiten het toeristische plaatsje Heeg ligt dit prachtige authenthieke vakantiehuis. Aan de ene kant van de woning bevindt zich de afgesloten tuin met speelmogelijkheden voor de kids en aan de andere kant beschikt u over uw eigen haven. Huur een sloep of neem uw eigen bootje mee voor een onvergetelijke vakantie!

De woning is opgedeeld in twee woongedeeltes waar je met twee aparte gezinnen of als één familie kunt verblijven. Vanuit de woonkamer heeft u een prachtig uitzicht over het water en ziet u tijdens de zomerdagen allerlei vaarverkeer voorbij trekken.

Heeg heeft vele gezellige terasjes en restaurantjes aan het water, alsmede prachtige fiets en wandelroutes, waar u nog door de aanwonende boer met een aandoenlijk pontje naar de overzijde wordt gebracht. Ook het befaamde skûtsjesilen en de Sneekweek zijn zeer bekende evenementen in de regio.  • Maximaal 12 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen