Groepsaccommodatie: NL-6281-31

SvP

De Limburgers zelf benoemen deze regio benoemen als het mooiste stukje van Zuid Limburg. Als u verblijft in deze prachtige accommodatie en geniet van het prachtige uitzicht begrijpt u direct waarom. Het huis heeft een sfeervolle open woon/ eetkamer met vrij zicht op weidlanden waar paarden en schapen staan, boomgaarden en het glooiende landschap. Door de vele terrassen rondom het huis is er altijd wel een plekje waar u kunt genieten van de zon. Omdat deze accommodatie een voormalig hotel is, beschikken vrijwel alle slaapkamers over eigen badkamer.

Vanuit het huis is dan ook wandelschoenen aan en gaan. Loop prachtige routes langs de traditionele vakwerkhuisjes en panorama punten. De dag kunt u op een terrasje in Mechelen afsluiten waar een uitstekende Italiaan zit, net als 1 van de beste cafetaria’s van Nederland. Of kook samen in het huis en dineer met z’n alle aan de lange tafel.

Actieve dagen wissel je makkelijk af met een stedenbezoek, Maastricht, Aken en Köln zijn makkelijk bereikbaar. Of ervaar de Limburgse gastvrijheid op een van de vele terrasjes in Valkenburg. Ook leuk is een bezoek aan de drielandenpunt in Vaals.  • Maximaal 12 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen