Groepsaccommodatie: NL-6270-01

SvP

Dit prachtig en luxe landhuis is ingericht als groepsaccommodatie en is geschikt voor mindervalide dankzij vele aanpassingen.

Het landhuis is een ideale groepsaccommodatie en heeft een gezellige woon- en eetkamer met een Finse speksteenkachel. De open keuken is van alle gemakken voorzien. Eén van de slaapkamers op de begane grond heeft direct toegang tot de eerste badkamer, en is volledig ingericht voor minder validen. Twee slaapkamers beschikken eveneens over een eigen keukentje en zithoek, waardoor het landhuis ideaal is geschikt voor twee families! De bijzondere tuin van 5000m2 grenst aan een meertje, waar gezwommen en gevist kan worden. De woning ligt op het perceel van de eigenaar, maar door het enorme landgoed is er voldoende privacy. Gooi een balletje op de jeu de boules baan en geniet onder de veranda. De Finse sauna en de jacuzzi maken het verblijf helemaal compleet.

Het landhuis is prachtig gelegen, in de nabijheid van Alkmaar en Hoorn, de kust en het IJsselmeer. De prachtige en natuurlijke omgeving in de polder is ideaal te ontdekken per fiets. Op slechts 4 km afstand ligt het gezellige centrum waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen en gezelligheid.  • Maximaal 12 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen