Groepsaccommodatie: NL-5624-01

SvP

Ruim appartement in hartje Egmond aan Zee, vlak bij het strand. Geniet hier van strand, zee, en de gezelligheid van het Noord-Hollandse vissersdorpje. Bij thuiskomst ontspant u in de whirlpool van het vakantieappartement. Het appartement is levendig gesitueerd; u bent omgeven door sfeervolle restaurantjes.

Het appartement is gelegen op de tweede etage en biedt door de grote raampartij zicht op het gezellige plein. Het vakantieappartement beschikt over een moderne badkamer met whirlpool waar u lekker in kunt ontspannen. Het appartement heeft een klein balkon met zithoekje waar u in de ochtend kunt genieten van een lekker kopje koffie.

Egmond aan Zee is een levendig dorp met veel winkels en restaurants die het gehele jaar door geopend zijn. Het strand is de grootste trekpleister en hier zijn verschillende leuke strandpaviljoens te vinden. De duinen achter het dorp zijn uitermate geschikt voor lange wandeltochten en ook per fiets kunt u de omgeving uitstekend verkennen. Met de auto bent u binnen 20 minuten in Alkmaar, bekend door de Kaasmarkt, en met de trein binnen een half uur in wereldstad Amsterdam. Ten noorden van Egmond aan Zee, boven kustplaats Bergen aan Zee, vindt u natuurpark Schoorlse Duinen. Hier kunt u prachtig wandel- en fietstochten maken.  • Maximaal 6 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen