Groepsaccommodatie: NL-5347-01

SvP

Dit royale, luxe vakantieappartement ligt direct aan het hippe strand van Bloemendaal. Begin de dag met een duik in zee, ontbijt op uw eigen terras, en kies een heerlijke plek uit op het strand. ’s Middags beginnen de dj’s te draaien en u eindigt de dag dansend bij een van de spraakmakende beachbars. Zo ziet de gemiddelde zomer eruit op deze plek. ’s Winters maakt u lange strandwandelingen. En in alle jaargetijden kunt u goed uitzweten in de sauna!

In dit appartement heeft u ruimte in de ruime zin van het woord, het is 160 vierkante meter groot en u geniet – gezeten aan de sfeerhaard – vanuit de huiskamer van het panoramisch uitzicht over de Noordzee. In de winter houdt de vloerverwarming uw voeten op temperatuur, terwijl u naar uw iPod luistert (er is ook een docking station). In het appparatament beschikt u over een inpandig balkon, lekker van de woeste golven genieten terwijl u hoog en droog zit zonder een zuchtje wind.

En als u nog meer zon, zee en strand wilt bent u met de fiets zo in Zandvoort! Ook in de omgeving van Bloemendaal is veel duin en bos en de Kennemer Duinen liggen vlakbij.  • Maximaal 6 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen