Groepsaccommodatie: NL-5290-01

SvP

Deze groepsaccommodatie (18 of 36 personen) ligt in het Veluwse plaatsje Doornspijk, omgeven door bossen, heidevelden en akkers. Geniet van de rust en de natuur in deze mooie omgeving. Wilt u lekker actief bezig zijn? U kunt hier prima fietsen, wandelen, surfen en zwemmen, het Veluwemeer is namelijk vlakbij!

Deze nieuwe groepsaccommodatie bestaat uit twee geschakelde varianten: het Voorhuis en het Achterhuis. U kunt deze apart van elkaar huren, beiden zijn ze geschikt voor 18 personen) of als geheel (36 personen). Het Voorhuis en Achterhuis zijn middels een glazen gang met elkaar verbonden. Beide accommodaties zijn praktisch hetzelfde ingedeeld, maar dan gespiegeld. Per vakantiehuis vindt u op de begane grond een sfeervolle living. Er is een ruime woonkeuken, zodat u ook met maximaal 36 personen samen kunt dineren, aan een hele lange tafel zoals ze in 19e -eeuwse kastelen hadden.
Beide accommodaties beschikken over een terras met voldoende tuinmeubelen. Hier kunt u ’s avonds genieten van het geluid van krekels.

De nabijgelegen mini-camping beschikt over een sauna, waar u heerlijk kunt relaxen. Ook een bezoek aan het sfeervolle vestingstadje Elburg is een absolute aanrader, en voor de kinderen is het Dolfinarium in Harderwijk natuurlijk spetterend!  • Maximaal 36 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen