Groepsaccommodatie: NL-5125-01

SvP

In het landelijke dorp Oostwoud, vlak bij Medemblik en het IJsselmeer, ligt dit authentieke negentiende-eeuwse vakantiehuis. Stoomdouche, saunaruimte en houtkachels, ze zijn allemaal van de partij! De ruime achtertuin grenst aan doorgaand vaarwater. Het gezellige havenstadje Medemblik en het IJselmeer liggen vlakbij.

U komt de woning binnen via de lange hal met originele ornamenten aan het plafond. het huis is klassiek en stijlvol ingericht, u waant zich bijna in de 19e eeuw! In de woonkamer een Chesterfield bank, een leren fauteuil en een romantische houtkachel. Er staat een prachtig beschilderd Mariabeeld in huis en er is een piano, ‘Wie speelt er Mozart vanavond?’. In de serre kunt u ongestoord een boek lezen. En voor ’s nachts zijn er prachtige slaapkamers waar u hemels kunt slapen. In de riante tuin zijn verschillende zitjes en een buitenhaard, zodat u altijd wel een beschut plekje vindt om te ontspannen.

Met de zes-persoonsmotorboot kunt u een vaartocht maken door de landerijen richting natuurgebied Egboetswater(ook op loopafstand) en het Vlietlandenmeer. U kunt zelfs verder naar Medemblik en het IJsselmeer. Het gezellige havenstadje Medemblik en het IJsselmeer bereikt u binnen tien minuten rijden. Breng tijdens uw verblijf ook eens een bezoek aan de historische winkelsteden Hoorn, Enkhuizen, en kaasstad Alkmaar, met pittoreske pleinen en terrassen. In het dorp Oostwoud vindt u een sauna- en wellnesscomplex met schoonheidssalon, op drie minuten lopen van de woning. Aan het einde van de straat vindt u een openluchtzwembad. Aan het IJsselmeer treft u onder meer een leuke speeltuin, een kinderboerderij, midget golf, een overdekt zwembad, en een golfbaan (18 holes).  • Maximaal 12 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen