Groepsaccommodatie: NL-4054-01

SvP

Luxe villa gelegen op een prachtige locatie middenin de duinen van Vlieland, met aan de ene kant de bossen en aan de andere kant het strand.

Villa Vlieland ligt op een duintop met een riant stuk grond. Het sterk hellende terrein op het zuiden heeft een brede zandkuil, waarin heerlijk geschept en gespeeld kan worden door de kinderen. De terrassen met comfortabele (lig)stoelen en grote parasols bieden een prachtig vrij uitzicht over de bossen en de vuurtoren van Vlieland. Het is hier absoluut genieten van de zon en de frisse zeelucht. De woning is uitermate geschikt voor families bestaande uit 3 generaties.

U zult hier heerlijk slapen op de speciale Auping Arondebedden, die in bijna alle slaapkamers staan. Voor de kinderen is er in het souterrain een tv-spelletjesruimte. Verder is er een wellnessruimte waarin u heerlijk kunt genieten van de sauna, stortdouche, stoomcabine en het solarium.

Vlieland is vanuit het westen gerekend het tweede bewoonde Nederlandse Waddeneiland. De rust en natuurlijke schoonheid van het eiland met haar bossen en duinen laten zich moeiteloos combineren met het design van deze prachtige vakantievilla.  • Maximaal 12 personen
  • 5 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen