Groepsaccommodatie: NL-3869-01

SvP

Dit sfeervolle vakantiehuis met sauna ligt in Veerse Meer-Kamperland, op slechts vijftien minuten fietsen van het Veerse Meer.

Het vakantiehuis is gesitueerd in het achterste deel van een monumentale Zeeuwse schuur. Het is mooi verbouwd tot een comfortabel en luxe vakantieverblijf, met behoud van enkele authentieke stijlelementen, zoals u mag verwachten van een monument. De entree deelt u met de gasten van het andere vakantiehuis, dat zich ook in het achterste deel van de schuur bevindt. U heeft echter voldoende privacy, doordat de terrassen zijn gelegen aan verschillende zijden van het gebouw. De eigenaar bewoont een huis aan de voorzijde van het zeer ruime perceel. Rondom het huis is veel ruimte voor kinderen om te spelen; zij kunnen zich uitleven op de trampoline, een spelletje midgetgolf spelen of skelteren. Ook zijn er allerlei dieren in de directe omgeving, zoals kippen, pauwen en herten.

U loopt in vijftien minuten via de dijk naar het gastvrije dorp Kamperland, waar u niet alleen leuke winkels, maar ook een bierbrouwerij vindt.
Het nabij gelegen Veerse Meer is bijzonder in trek bij watersporters, duikers en vissers. Er is een klein strandje waar u heerlijk kunt zonnen. Het Noordzeestrand bij de Banjaard/Kamperland ligt op slechts 5 autominuten.

Even ter attentie, kinderstoel is wel aanwezig. Kinderbed dient u zelf mee te nemen.”  • Maximaal 7 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen