Groepsaccommodatie: NL-3326-01

SvP

Een heerlijke vakantie in een luxe, rietgedekte villa op een privé-eiland? Het kan echt! Te midden van het Rijk der Duizend Eilanden bevindt zich dit privé-eiland van maar liefst 4600 vierkante meter. Eenden en ganzen zijn veelal in het water rondom uw huis te vinden. Daarnaast is het water schoon genoeg om er lekker in te kunnen zwemmen en er mag gevist worden. Ga op avontuur en verken de omgeving met uw privé-sloep.

Deze villa is ruim en comfortabel opgezet. Met zijn dynamisch ingerichte woonruimtes een zintuigprikkelende omgeving. Bij dit vakantiehuis heeft u voldoende speelruimte voor de kinderen en een heerlijk terras met barbecue. Naast het huis bevindt zich een gastenverblijf. Hierin treft u twee slaapkamers aan, evenals een badkamer en een gemeenschappelijke ruimte met onder meer een pooltafel.Ook kunt u gebruik maken van de boot vooor het huis. De bezine betaald u naar verbruik.

U bevindt zich slechts 15 minuten van Heerhugowaard en Alkmaar af. Heerhugowaard biedt diverse winkel mogelijkheden en een rijk aanbod in restaurants. In Alkmaar zijn de Sint Laurenskerk en de Molen van Piet beide een bezoek waard zijn. Het strand is op de fiets in slechts een halfuurtje te bereiken.  • Maximaal 10 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen