Groepsaccommodatie: NL-2754-01

SvP

Vakantieboerderij ’t Raadhuis ligt vlak bij Sluis in Zeeland, op fietsafstand van het strand van Cadzand. Het vroegere gemeentehuis van Heille is zorgvuldig gerestaureerd met landelijke elementen. Ontspan bij de open haard of op de veranda. In de gezellige tuin zit u tussen de fruitbomen, en voor de kinderen is er een speelhuis aanwezig. U kunt deze woning voor negen personen afhuren en zeer geschikt voor families.

’t Raadhuis heeft een sfeervolle zitkamer met open haard en een origineel balkenplafond. Aansluitend vindt u een lichte ‘opkamer’ waar het heerlijk toeven is met een goed boek. In een hoge, sfeervolle ruimte ligt de lange houten eettafel met uitzicht op de veranda en de tuin.

Vanaf de veranda in de heerlijk grote tuin heeft u een vrij uitzicht op de polder. Tussen de fruitbomen zit u in de schaduw, en voor de zon zoekt u een plekje op het terras op. Op steenworp afstand vindt u Belgische plaatsen als Brugge en Knokke. De allerkleinsten kunnen zich prima vermaken in Toversluis.  • Maximaal 9 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen