Groepsaccommodatie: NL-2689-02

SvP

Dit gezellige vakantiehuis ligt op loopafstand van het strand in het oude gedeelte van Scheveningen, Scheveningen dorp is nabij de visserijhaven en op slechts 800 meter van het strand. De woning is ideaal voor een gezelschap bestaande uit 6 personen. Ook mag tegen een kleine vergoeding de hond gezellig mee. In de straat is het betaald parkeren, maar op een loopafstand van 5 minuten kunt u de auto gratis parkeren.

De sfeervolle woonkamer heeft een houtkachel en ruime zit- en eethoek en ligt op de eerste etage, de open keuken heeft alle moderne voorzieningen . Een heerlijke plek is het zonnige dakterras (20m), hier geniet u in de vroege ochtend al van een lekker ontbijtje.

De gezellige en centrale ligging zorgt ervoor dat u alles bij de hand heeft voor een onvergetelijke vakantie. Het strand en de boulevard met de beroemde Pier liggen op 10 minuten loopafstand van het vakantiehuis. Met het openbaar vervoer bent u in no-time in het veelzijdige centrum van Den Haag, zeker een bezoekje waard. Er is een overvloed aan galerijen, musea en evenementen.  • Maximaal 6 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen