Groepsaccommodatie: NL-1906-07

SvP

Deze luxe en moderne vakantievilla heeft een prachtige vrije en landelijke ligging in het dorp Limmen. Geniet van een heerlijke vakantie in dit fantastische vakantiehuis, die van alle luxe en comfort is voorzien! In iedere ruimte van de villa wordt u verrast door de prachtige details van het interieur. Als het mooi weer is kunnen de deuren vanuit de keuken geopend worden en kunt u genieten van het buiten leven! Ook voor de kinderen is deze tuin een eldorado; een trampoline en andere speeltoestellen in de tuin om lekker op te spelen, terwijl u op één van de terrasjes van een goed glas wijn geniet.

U beschikt over een zeer ruime woonkamer, een serre en een grote voorkamer en een luxe open keuken met een gezellige bar. Daarnaast beschikt u over een tweede afgesloten keuken naast de woonkamer. Deze villa is geschikt voor 8 personen en dus ook perfect voor twee gezinnen die samen op vakantie willen gaan.

De omgeving van uw vakantiehuis heeft veel te bieden! De directe omgeving van het huis is heerlijk; in de grote tuin kunt u in verschillende hoekjes genieten van het zonnetje. In de omgeving zijn er prachtige wandel- en fietsroutes die onder andere leiden naar het strand van Castricum aan Zee. Ook de kaasstad Alkmaar is een leuke tip voor een dagje uit, hier kunt u gezellig shoppen, de kaasmarkt bezoeken of een terrasje pakken!  • Maximaal 10 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen