Groepsaccommodatie: NL-1861-35

SvP

Deze zeer luxe rietgedekte, vrijstaande villa ligt aan een van de mooiste lommerrijke lanen van Bergen. Op loopafstand van de villa vindt u het bos en het gezellige centrum van Bergen. De villa bevindt zich op een perceel van maar liefst 3500 vierkante meter.

De villa is recent gebouwd waarbij de eigenaar gebruik heeft gemaakt van alleen de beste materialen. Hierdoor is het huis sfeervol, landelijk en rustiek ingericht. Op de begane grond vindt u de riante living met als blikvanger de sfeervolle haard met prachtige schouw bij de zithoek.

De open woonkeuken is voorzien van alle denkbare apparatuur. Ook kunt u hier sfeervol tafelen bij de (gas)haard.

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en twee badkamers te vinden, waarvan één met een fijn ligbad. De tweede verdieping herbergt nog eens twee slaapkamers en een badkamer.

Gezelligheid, luxe en kwaliteit vormen bij dit vakantiehuis het motto. Dit maakt dat deze villa de vakantieplek is voor families die samen een heerlijke tijd willen doorbrengen.

Vakantiehuis Berger Cottage (NL-4603-01) bevindt zich in de tuin. Dit betreft een tweepersoons accommodatie. Vanwege de grote tuin zult u geen last hebben van de huurders.  • Maximaal 8 personen
  • 5 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen