Groepsaccommodatie: NL-1759-21

SvP

Het vakantiehuis is een heerlijke plek midden in het agrarische polderlandschap van Julianadorp, het strand van Julianadorp aan Zee bevindt zich op 1 kilometer afstand.

De serre is het middelpunt van uw vakantiehuis; het is een heerlijke plek met uizicht op de ruimte tuin. Zelfs bij slecht weer is het hier heerlijk toeven! Tijdens mooi weer is de tuin the place to be, er zijn verschillende hoekjes waar u van het zonnetje kunt genieten.

De woonkamer beschikt over twee zithoeken, dit geeft een leuk effect aan de ruimte. Op de begane grond bevindt zich de ouderslaapkamer, de badkamer en een apart toilet. Op de eerste etage zijn de twee overige slaapkamers (een voor 4 personen en een voor 2 personen) te vinden. Vanaf december dit jaar, zal er een nieuwe badkamer met douche en toilet worden gecreëerd.

Het ondernemen van activiteiten is heel goed mogelijk; aan de overzijde van de weg bevindt zich een vaart waarin gevist kan worden, paardrijden kan bij de dichtbij zijnde manege, en de golfliefhebber kan zijn hart ophalen op de golfbaan van Ooghduyne.  • Maximaal 8 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen