Groepsaccommodatie: NL-1755-06

SvP

Dit vakantiehuis ligt centraal gelegen in het Noord-Hollandse dorp Petten. Op vijf minuten lopen vindt u de zee. Het gezellige centrum van het dorp ligt op 2 minuten loopafstand. In dit kustgebied vol bossen en duinen komt u vanzelf tot rust. Het vakantiehuis is tevens geschikt voor mensen die rolstoel gebonden zijn. Er zijn diverse hulpmiddelen/rolstoelen aanwezig waaronder een strandrolstoel.

Het vakantiehuis is volledig gelijkvloers en er is een ruime woonkamer met heerlijke zithoek. Er is een haard aanwezig maar deze kan niet gebruikt worden. De open keuken is modern en comfortabel ingericht met alle benodigde voorzieningen. De tuin is geheel afgesloten. Uw auto kunt u gratis parkeren in de straat bij uw vakantiehuis.

De Noordzee bevindt zich op slechts 300 meter en het gezellige centrum van Petten vind u op ongeveer 200 meter van de vakantiewoning. Voor uw dagelijkse boodschappen en andere leuke winkels kunt u terecht op slechts 200 meter van de woning. De prachtige omgeving van Petten. Natuurgebieden De Putten, Het Zwanenwater, De Schoorlse Duinen en De Kerf liggen op fietsafstand. Maak ook een mooie fietstocht langs de prachtige strandlagune in Camperduin. Kaasstad Alkmaar en het gezellige Schagen liggen vlakbij en zijn zeker ook een bezoek waard.  • Maximaal 6 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • 3 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen