Groepsaccommodatie: NL-1744-01

SvP

U verblijft in dit mooie, vrijstaande huis in een prachig polderlandschap, op slechts 5 kilometer van het strand. Goed en verzorgd en huiselijk ingericht huis, met oog voor comfort. Er is volop ruimte voor een verblijf met 12 gasten. Ideaal voor samenreizende gezinnen met kinderen of een vriendengroep. Bij het huis een zonnige serre waar u gezamelijk kunt zitten kletsen of eten.

Bij het huis ligt een grote tuin met speeltoestellen voor de kinderen. Zij vermaken zich terwijl u geniet van de rust en de bloemenrijke polder (afhankelijk van seizoen)! Het vakantiehuis is gelegen aan het hoogste, breedste en meest afwisselende duingebied aan de Nederlandse kust. Perfect voor de liefhebbers van fietsen en wandelen.

De regio is per definitie geschikt om allerlei leuke dagtrips te ondernemen. Enkele leuke dorpen en steden in de buurt, die met de fiets te bereiken zijn; Kolhoorn, Winkel en Schagen. De Noord-Hollandse stranden op slechts 5 kilometer van uw vakantiewoning zijn ook zeker een bezoek waard! Een dag naar Texel is een absolute aanrader, met rust, natuur en het echte eilandleven. Vergeet alleen de vertrektijden van de veerboot niet!

Parkeerplaats voor maar liefst 6 auto’s. De eigenaar woont op hetzelfde terrein.  • Maximaal 12 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen