Groepsaccommodatie: NL-1619-16

SvP

Verblijf in deze bijzondere stolboerderij uit 1870, direct gelegen aan de IJsselmeerdijk in het mooie West-Friese dorp Andijk. Andijk is gelegen tussen Enkhuizen en Medemblik, aan het IJsselmeer.

De boerderij heeft authentieke details en maar liefst zes slaapkamers en twee badkamers met meerdere douches en een jacuzzi. Geniet in de zeer grote tuin op het zuiden met een sloot en een terras aan het water. De kinderen kunnen eindeloos spelen op de trampoline, op het voetbalveldje of bij de biljart- en pingpongtafel, terwijl de ouders een heerlijke barbecue voorbereiden. In de omgeving zijn er veel mogelijkheden om te varen, te vissen, te surfen, te wandelen en tot rust te komen met familie en/of vrienden. Het landhuis is uitermate geschikt voor grote groepen tot 14 personen.

In de directe omgeving vindt u meerdere restaurants zoals bijvoorbeeld restaurant het Kerkje, restaurant 1619 en restaurant het Dijkhuis. Op korte afstand bevindt zich de haven en een strand waar u kunt zeilen, surfen en varen. Enkhuizen is een oud VOC stadje met Sprookjeswonderland, het Zuiderzeemuseum en andere musea. Medemblik is een gezellig havenstadje met goede restaurants en het Stoommachinemuseum. In Andijk is er een openbaar openluchtzwembad. Vlakbij is het Streekbos met planetarium, horeca, klimpark, midgetgolf en natuurexcursies.  • Maximaal 14 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen