Groepsaccommodatie: NL-1619-12

SvP

D’Oude smederij is een mooie woning met heerlijke tuin vlakbij de dijk van Andijk. Het huis is van oorsprong een smederij geweest en details hiervan zijn terug te vinden in de vakantiewoning. De woning beschikt over een grote tuin met trampoline voor de kinderen en met uitzicht over de velden vol pioenrozen.

Wanneer u de straat uitloopt, staat u zo op de dijk met uitzicht over het IJsselmeer. In het centrum van Andijk vindt u de haven waar u gezellig doorheen kunt wandelen om bootjes te kijken. Nog iets verderop ligt een strandje en ziet u veel surfers.

Andijk ligt niet ver van het prachtige stadje Enkhuizen. Leuk om in de omgeving te bezoeken zijn de vele musea waaronder het Zuiderzeemuseum. In het voorjaar is de omgeving helemaal prachtig vanwege de vele bollenvelden die dan in bloei staan. Helemaal langs de kust van het IJsselmeer ligt een fietspad waar u prachtige fietsroutes kunt maken. Ook om te wandelen leent de omgeving zich perfect. Breng ook eens een bezoek aan Hoorn en Medemblik of zelfs iets zuidelijker richting de oud hollandse dorpjes Volendam en Edam. Een prachtige locatie voor een heerlijk verblijf.  • Maximaal 6 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen