Groepsaccommodatie: NL-1601-53

SvP

Unieke loft in historisch Enkhuizen nabij de haven, winkels, restaurants en station. Een bezoekje aan het beroemde Zuiderzeemuseum en Sprookjeswonderland zijn op loopafstand bereikbaar en zeker de moeite waard! Ook de watersportliefhebber kan zijn hart ophalen in Enkhuizen. Een boottochtje op een motorschip naar Stavoren, Medemblik of Urk, meezeilen met een klipper of de polders verkennen met een eigen fluisterbootje!

De loft heeft een sfeervol interieur met comfortable banken, een unieke open haard als middelpunt en veel lichtinval door de grote raampartijen. Het vrijstaande gasfornuis bevindt zich aan de kop van de eettafel, waardoor de kok alles in de gaten kan houden! Op de eerste etage bevinden zich de slaapkamers, waarvan twee uitzicht hebben op de living door de glazen wand. De kleine patio beschikt over een knus overdekt terras.

Ontdek het oneindige Westfriese landschap rond VOC-stad Enkhuizen. Met uitgestrekte poldergezichten, karakteristieke stolpboerderijen, bloeiende tulpenvelden en vergezichten over het IJsselmeer tot zo ver de horizon reikt. Met een uitgebreid netwerk van fietsroutes en knooppunten is de omgeving van Enkhuizen een geweldig gebied om te ontdekken.  • Maximaal 8 personen
  • 4 sterren accommodatie
  • 1 huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen