Groepsaccommodatie: NL-0002-95

SvP

Bent u op zoek naar een luxe watervilla nabij Amsterdam maar ook midden in de natuur? Dit unieke vakantiehuis in Ouderkerk aan de Amstel is van alle gemakken voorzien en geheel omringd door water! Het dorp ligt op loopafstand en in dit deel van de Amstel kunt u zwemmen, dus u duikt zo vanaf het terras het water in!

De villa heeft aan de waterzijde een terras met picknicktafel en aan de wal een tuin van maarliefst 320m2, compleet met een buitenkeuken, grote eettafel, meerdere zitjes een hangmat en een loungehoek. Voor de kinderen is er een tafeltennistafel, een schommel en er is een kano aanwezig. Op loopafstand bevinden zich gezellige restaurants aan het water. De villa is lekker licht en heeft een zeer open karakter door de grote ramen. Het interieur is modern, comfortabel en sfeervol.

Op de fiets bent u binnen een half uur in het centrum van Amsterdam en in de omgeving kunt u prachtige fietstochten maken.

Met de auto bent u binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam.

Let op! Woning omringd door water dus minder geschikt voor gezinnen met kinderen die geen zwemdiploma hebben.

Let op! Er blijven kippen en konijnen achter, de huurders wordt vriendelijk verzocht de kippen en konijnen te voeren.  • Maximaal 7 personen
  • 5 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen