Groepsaccommodatie: NL-0000-34

SvP

Vrijstaand vakantiehuis In de Volle Zon ligt op een zeer unieke locatie direct aan de Ankeveense Plassen, een natuurgebied in de gemeente Wijdemeren, Noord-Holland. De woning bevindt zich in alle rust en beschikt over een enorme tuin direct aan het water met kano!

Het vrijstaande vakantiehuis bestaat uit een lichte woonkamer, die zich aan de achterzijde bevindt. Hierdoor heeft u ten alle tijden een prachtig uitzicht over de plassen. Er zijn twee eetgedeeltes waar u heerlijk kunt tafelen. Op de begane grond bevindt zich tevens de eerste kinderslaapkamer met eenpersoonsbed en uitschuif bed. Op de eerste etage bevinden zich de andere drie slaapkamers. De masterbedroom heeft toegang tot het balkon, waar u het zonnetje ziet zakken in de Ankeveense Plassen. Vanuit deze slaapkamer kunt u tevens de grote badkamer met bad en douche bereiken.

Wandel of fiets over smalle paden en dijkjes dwars door het gebied. Aan weerszijden heeft u weids uitzicht op de plassen. Of vaar mee met de boswachter en geniet van bijzondere planten in het schone water en vele vogelsoorten. Uitstapjes naar Muiderslot, vestingstad Naarden en hoofdstad Amsterdam zijn binnen handbereik!

Let op: indien u de kano wilt huren, brengt dit extra kosten met zich mee. Per verblijf betaalt men €50.  • Maximaal 6 personen
  • 3 sterren accommodatie
  • Geen huisdieren toegestaan
beschikbaarheid & prijzen